maanantai 25. toukokuuta 2015

Kohta startataan

Vielä hetki, niin kauan suunniteltu matkamme kohti Amerikan ihmemaata alkaa. Ensin junaillen Helsinkiä kohti ja sieltä norjalaisin siivin Oslon kautta Los Angelesin miljoonakaupunkiin. En edes uskalla ajatella, kuinka pitkä rupeama tuo tulee olemaan. P-I-T-K-Ä.

Suunnitelmana on siis ajaa autolla Los Angelesista New Yorkiin ja aikaa tähän lystiin on varattu noin kolme viikkoa. Reitti on suurin piirtein mietitty, mutta ei sen tarkemmin aikataulutettu. Ensimmäinen majoitus on varattu, samoin auto vuokrattu, Las Vegasin etappi on myös varattu, samoin loppupiste New Yorkissa. Paluu tulee olemaan Islannin kautta stopover-tyyliin, eli kahden yön pysähdyksen taktiikalla tukikohtana Keflavik. Vinkkinä Islantiin matkaaville, kesäajan majoitus kannattaa varata hyvissä ajoin. Omamme on varattu huhtikuun alussa ja jo tuolloin vaihtoehtoja oli vähän jäljellä.

Tarkoitus olisi tässä blogissa pitää vähän itsellekin päiväkirjaa reissun aikana, laitella kuvia, kertoa kokemuksia ja ehkä jakaa joitain hyviä vinkkejä niille, jotka matkaa suunnittelevat.

Matkalla ollaan lähdossä omalla perheellä, johon sisältyy kaksi aikuista ja lapset 2x11v. Matkustustaustaa on jonkin verran itse kullakin, mutta näin pitkää reissua ei olla vielä koskaan tehty, ei yhdessä eikä yksin. Edessä on vielä pakkaaminen, mutta sitten kaikki alkaakin olla valmista lähtöön.

Näillä suunnitelmilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti