sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Shop until you drop

Lähellä Los Angelesin majapaikkaamme oli jättimäinen Citadel outlet -myymälä, jossa on kauppoja niin paljon, että heikottaa. En tiedä, oliko lauantai paras mahdollinen päivä siellä käymiseen, mutta näin tehtiin. Valtavat parkkipaikat - täynnä. Jonnekin kulmaan auton sai parkkiin ja kohti ostosparatiisia. Muutamissa liikkeissä käytiin ensin järjestyksessä, mutta valtavat ihmismassat, pitkät jonot, kovaa pauhaava musiikki ja ulkona ollut kuumuus saivat luovuttamaan lopulta aika pian. Osassa hinnat olivat hyvinkin edullisia (tehtaanmyymälöitä kun ovat), mutta sen verran kannattaa olla hintatietoinen, ettei ihan kaikkea ole järkevää lähteä Suomeen asti kantamaan. Converselta tarttui mukaan kolmet tennarit (hups..), joista kahdet olivat alennuksessa alle 30$ ja toiset niistäkin sai puoleen hintaan, kun osti kahdet.



Esimerkiksi H&M oli kalliimpi kuin Suomessa. Yleensäkin parhaat alennukset sai, kun osti paljon. Sama systeemi tuntuu olevan ihan tavallisissa supermarketeissakin. Pakkaukset ovat valmiiksi jo niin isoja, ettei ainakaan tällaisen automatkailijan kannata hamstrata mitään mukaan.

Matka suuntautui Beverly Hillsin kautta ylöspäin. Itse Beverly Hills nyt ei sitten ollut sen ihmeempi kuin mikään muukaan. Navigaattoriin laitettu keskusta osoittautui asuinalueeksi, jossa paikallisia taloja oli vierivieressä. Ei sen kummempaa. Mutta tulipahan käytyä.


Seuraava stoppi oli Palmdale, pieni kaupunki Los Angelesista ylöspäin. Kuumuus oli valtava. Lämpötila jotain +35C. Tästä matka jatkuu kohti Kuolemanlaaksoa, jonne on ennusteessa luvattu +45C. Siellä ei varmaan villasukkia tarvita..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti