lauantai 30. toukokuuta 2015

Venice Beach - Santa Monica

Aamupäivällä shoppailureissu läheiseen Target-myymälään, josta mukaan tarttui lähinnä vaatteita. Lapsille ostettiin paitaa, shortsia, uikkaria jne. Sattuneista syistä tultiin aika kevein kantamuksin (oma laukkuni painoi tullessa 9,5kg, paluumatkalla painoa lienee hieman enemmän).. =)

Siitäpä sitten muiden menijöiden sekaan kohti Venice Beachia. Ja menijöitähän riittää. Aurinko paistoi ja oli lämmintä, kunnes päästiin rannalle. Aurinko paistoi edelleen, mutta tuuli oli valtava ja kylmä. Hullut suomalaiset menivät tietysti uimaan (paitsi minä). Aallokko oli hurjaa, eikä kovin pitkälle kannattanut rannasta mennä. Vesikin oli valtavan kylmää. Niinhän siinä sitten kävi, että kaikilla on nahka punaisena enempi tai vähempi, koska aurinko ja kylmä tuuli on aina se petollinen yhdistelmä.



Hengenpelastustornit näyttävät tutuilta ainakin kaikille, jotka ovat joskus Baywatchia katsoneet. Näkyipä pari lifeguardiakin.



Auto oli pysäköity varsin kalliille paikalle, joten päätimme sitten lähteä rantaa pitkin kävelemään kohti Santa Monican kuuluisaa laituria. Laiturilla on mm. huvipuisto ja näkymä on tuttu monesta elokuvasta ja sarjasta.


Lapset kävivät ajelemassa vuoristoradassa, jonka jälkeen läksimmekin jo suuntaamaan takaisinpäin. Ruokailu hoitui nopeasti Mäkkärissä. Sitten tassua toisen eteen takaisin Venice Beachille. Kävelyä tälle päivälle tuli varmaan 8km.. Vihdoin pääsimme autolle ja matkalle kohti hotellia. Liikennettä oli taas runsaasti..


Tänään jätämme Los Angelesin taaksemme ja suuntaamme matkaa kartalla ylöspäin.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti